Spørgsmål?

Services

Hvad er yettiposter?

Yettiposter giver dig muligheden for at folde din kreativitet ud og skabe din egen posterkunst. Vi tilbyder en platform hvor fantasi og kreativitet har mulighed for at blive til virkelighed. I vores online gallery kan brugeren søge inspiration eller bruge skabelon til deres egen kunst.

Hvad sælger Yettiposter?

Yettiposter sælger designs fra STARS & STRIBES BY ANNA MARGRÉT ÓLAFSDÓTTIR, der fremstilles i limited editions. Plakaterne fremstilles typisk i en mængde af 100 styk

Kan jeg stole på Yettiposter?

Vi ved, at sikkerhed og tillid er virkelig vigtig for dig som hyppig online-kunde.Vi tager det meget seriøst. Når du køber en vare på Yettiposter, holder vi din betaling sikker, indtil du fortæller os, at du har modtaget din ordre. Først da frigiver vi din betaling til sælgeren.

Konto

Hvilke fordele er der ved at oprette sig som bruger?

Det er nemt at oprette sig som bruger på vor hjemmeside, det kræver blot et password og e-mail. Som oprettet bruger er det nemt at holde øje med din bestilling og levering.

Hvordan ændre jeg min email?

Hvis du vil ændre din tilsluttede e-mail-adresse eller ændre dine e-mail-meddelelser, skal du følge nedenstående trin: I øverste højre hjørne af en side kan du se et link kaldet ‘Konto’ eller dit brugernavn, hvis du er logget ind. Klik på dit brugernavn for at få adgang til dit brugerkonto dashboard. Vælg “Kontoindstillinger”. Du kan derefter ændre din tilsluttede e-mail-adresse, forsendelsesadresse og angive, om du vil modtage e-mail fra The Yettiposter.

Jeg har glemt mit password - hvordan får jeg et nyt?

Det sker med det bedste af os. Gå til denne side, så du kan indstille en ny.

Buying

Hvilke betalingsmetoder modtager yettiposter?

Vi accepterer betaling via VISA, MASTERCARD, MAESTRO og Mobilpay

Hvis der betales med betalingskort skal der være en gyldig adresse

Er betalingerne sikre?

Alle ordrer er krypteret med Secure Sockets Layer (SSL) teknologi på både din ende og vores. SSL krypterer alle dine personlige oplysninger, herunder kreditkortnummer, navn og adresse, så det ikke kan læses, da informationen rejser over internettet. For at SSL skal fungere, skal du bruge en SSL-aktiveret browser.

For din egen sikkerhed gemmer vi ikke nogen betalingsoplysninger. Betalinger sker direkte via Stripe-certificeret til PCI Service Provider Level 1, det strengeste certificeringsniveau, så vi kan garantere, at vigtige oplysninger forbliver fortrolige og private.

Du har følgende 2 muligheder for betaling:

Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa-electron, Mastercard og VISA.
Bankoverførsel (7 dages betalingsfrist): Vi sætter gang i produktionen med det samme bestilling er foretaget. Når varen er sendt, modtager kunden en faktura, der skal betales senest efter 7 dage.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra elefantprint.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Køb på yettiposter

Når du køber noget på Yettiposter, går pengene ind i en neutral escrow-konto, så sælgeren ikke bliver betalt, før du har modtaget dit produkt og haft tid til at gennemgå det. Midlerne frigives 24 timer efter, at Yettiposter har fået bekræftelse på, at du har modtaget din vare. Så du kan være sikker på, at du får hvad du købte og ved, at det er, hvad det er annonceret for at være.

Shipping & Return

Hvordan sender i varen?

Varen leveres direkte til din dør med GLS

Altid fri fragt

Hvilke lande sender vi til?

Vi leverer til alle lande i Europa

Hvor meget koster forsendelsen?

Vi levere fragtfrit!

*Nogle lande kan opkræve told og afgifter for din pakke. Du er ansvarlig for disse skatter og afgifter.

Hvornår modtager vi pakken?

Alt efter hvilket land vi sender til så tager det mellem 3-5 dage.

Privacy & Policy

Information

Adresse

CIMBER TRADING

Toldboden 3, -2

DK-8800 Viborg

—————–
Bankoplysninger

Bank: Spar Nord Bank A/S

Konto nr.: 7470 4586827931

Etableringsår: 2007

—————–
Forsinkelser

Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af DesignSelvSkilte har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes.

Fortrydelsesret

Ved standardvarer som eksempelvis “Plakat, Whale” og “Plakat, Panda” gælder forbrugeraftalelovens §18 hvilket giver dig 14 dages fuld returret med mulighed for ombytning eller refundering af det fulde beløb inkl. forsendelsesomkostninger fra os til dig. Som kunde står du dog selv for forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen.

Ved kundetilpassede produkter, som eksempelvis ”3xPOSTERS”, ”SINGLE POSTER” og ”Wine label”, er der lovmæssigt kun fortrydelsesret på indtil produktionen påbegyndes. Se forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4. herunder:

”Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning”.

Indlevering af eget motiv

Hvis du ønsker, at få produceret et motiv leveret af dig, er det dit eget ansvar, at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale. DesignSelvSkilte har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager DesignSelvSkilte sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel, til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du DesignSelvSkilte skadesløs for et sådan ansvar.

DesignSelvSkilte forbeholder sig retten til ikke, at producere dine motiver såfremt DesignSelvSkilte er i tvivl, om det strider mod lovgivning, eller kan virke stødende for nogen.

DesignSelvSkilte forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver såfremt, det af DesignSelvSkilte vurderes, til at være i for dårlig kvalitet.

Indleveret materiale vil ikke blive set af andre end medarbejdere hos DesignSelvSkilte og evt. underleverandører, til DesignSelvSkilte, uden dit samtykke.

Levering

Levering foregår med GLS som leverer direkte til døren.

Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage, DesignSelvSkilte’s leverandørers ferieperioder og fejlleverancer fra leverandører.

Reklamation

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for DesignSelvSkilte, eller på anden måde er umulig.

Sikkerhed

Ingen personlige oplysninger der registreres på designselvskilte.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos designselvskilte.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos designselvskilte.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos designselvskilte.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra designselvskilte.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Fra forbrugerrådets hjemmeside

Betal med kort

Du har følgende 2 muligheder for betaling:

Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, Visa-electron, Mastercard og VISA.
Bankoverførsel (7 dages betalingsfrist): Vi sætter gang i produktionen med det samme bestilling er foretaget. Når varen er sendt, modtager kunden en faktura, der skal betales senest efter 7 dage.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra yettiposter.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Der er mange fordele ved at betale med kort, når man handler på nettet. Hvis du har betalt med kort, kan du få pengene tilbage af banken hvis butikken skylder dig penge.

Hvis varen ikke leveres

Hvis du ved at udnytte din fortrydelsesret nægter at modtage varen

Hvis der er hævet penge på din konto udelukkende ved brug af dit kortnummer, uden du har givet lov

Det er din ret, og det er dem der har udstedt dit kort (oftest din bank), der skal give dig pengene senest to dage efter, at de har modtaget din indsigelse. Klag først skriftlig til butikken med kopi af brev til eget brug.

Derfor anbefales det at man altid betaler med kort på nettet.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og designselvskilte.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Betaling

Designselvskilte.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Designselvskilte.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Copyright

Al billed- og tekst materiale på yettiposter.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

Returnering

Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. I tilfælde af at du ønsker pengene retur, skal vi også bruge registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på den konto, som pengene skal overføres til.

Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 5 arbejdsdage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.
Ved returnering af varer betaler du selv for forsendelsen.

Returvarer skal pakkes forsvarligt ind. Beskadigede returvarer, der modtages af yettiposter.dk, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.
Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Collection and use of personal information

Yettiposter.dk collects and uses your personal information to operate its website(s) and deliver the services you have requested.

 

When you place an order on the Site, you must provide your first and last name, a valid email address, phone number, billing address, shipping address, and credit card number. We will use this information to fulfill the order you place and to communicate with you about it.

 

Artday uses your information for four purposes: (1) to fulfill the orders you place on the Site, (2) to answer any customer service inquiries that you may have, (3) to contact you about special offers, Artday news and new products and (4) to understand the shopping habits of our customers to better serve them in the future.

Use of Cookies

Yettiposter.dk uses cookie to improve and personalize your experience on our site by remembering you or your preferences during your visit(s) to the site.

 

If a Site doesn’t use cookies, it will think you are a new visitor every time you move to a new page on the Site. Our Site uses cookies to remember things like your preferences, shopping cart or to remember who you are on return visits.

 

You have the ability to accept or decline cookies. Most Web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. If you choose to decline cookies, you may not be able to fully experience the interactive features of the Artday services or websites you visit.

Children Under Thirteen

Yettiposter.dk does not knowingly collect personally identifiable information from children under the age of thirteen. If you are under the age of thirteen, you must ask your parent or guardian for permission to use this website.

Instagram


@ yettiposter

[instagram-feed]

Instagram has returned invalid data.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Vælg valuta
DKK Danish krone